Ilves Stadion Oy ja EuroBrand Group yhteistyöhön

Ilves Stadion Oy on tehnyt monivuotisen yhteistyösopimuksen yritysten näkyvyystarpeisiin erikoistuneen bränditalo EuroBrand Groupin kanssa.

EuroBrand Group tulee vastaamaan Tammelan Stadionin yhteistyökumppanimainosten suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksista. Yhtiö jatkaa myös Ilveksen Veikkausliiga-joukkuetta hallinnoivan Ilves Edustus Oy:n pitkäaikaisena yhteistyökumppanina.

– Hienoa, että saamme EuroBrandista osaavan, luotettavan ja ketterän kumppanin mukaan kehittämään Tammelan Stadionin brändiä. Alalta vahvan kokemuksen omaava EuroBrand on vastannut aiemmin mm. Hakametsän jäähallin ja Nokia Arenan mainosten suunnittelusta ja valmistamisesta, sanoo Ilves Stadion Oy:n toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen.

EuroBrandin toimitusjohtaja Juha Alén on tyytyväinen uuteen yhteistyökumppanuuteen.

– Olen ensinnäkin erittäin iloinen ja otettu siitä, kuinka paljon ammattitaitoamme arvostetaan ja meidät halutaan mukaan kovaa osaamista vaativiin projekteihin sekä kehitystyöhön. Urheilu- ja tapahtumamarkkinointi on ydinosaamistamme, ja suhtaudumme siihen erittäin intohimoisesti, toteaa Juha Alén.

– Urheilu- ja tapahtumapuolen yhteistyökumppanit ovat meille siten tärkeitä, eivätkä Ilves ja Tammela tee siinä poikkeusta. On hienoa olla mukana luomassa uusia tarinoita ja historiaa uudella ylväällä Tammelan Stadionilla. Yhdessä uutta kehittämällä ja haasteita ratkomalla saamme lopputuloksena vahvan ja kestävän kumppanuuden, jatkaa Alén.


EuroBrand Group

EuroBrand on kokenut mutta nuorekas yritysten näkyvyystarpeisiin eli brändäykseen erikoistunut toimija, jonka missiona on maksimoida asiakkaiden brändin näyttävyys ja tarjota kokonaisvaltaista brändimainontaa suunnittelusta toteutukseen. EuroBrand Group koostuu kahdesta yrityksestä, Lempäälässä sijaitsevasta EuroBrand Finland Oy:stä sekä Vantaalla sijaitsevasta Print World Oy:stä. Print World Oy on 100 % EuroBrand Finland Oy:n omistama yritys.