Parasta aikaa yhdessä

Kumppanit Stadionin toiminnan keskiössä

Uudella upealla Tammelan stadionilla on tarkoitus järjestää yli 200 tapahtumaa vuodessa. Stadionilla on 8 000 istumapaikkaa ja konserttiympäristönä se mahdollistaa jopa 15 000 ihmisen tapahtumat. Kyseessä ei siis ole ainoastaan Suomen upein jalkapallostadion, vaan ympärivuotinen elämys- ja hyvinvointikeskus. 

Elintärkeässä roolissa toiminnan kannalta ovat strategisesti merkittävät stadionin Founding– ja Parasta Aikaa Yhdessä -kumppanit.  Näiden kumppanuuksien mahdollistamana haluamme luoda ensiluokkaisia, laadukkaita ja vastuullisia palveluita asiakaskokemuksen, kaupunkilaisten ja ympäristömme ehdoilla. Haluammekin ylpeinä esitellä kumppaneitamme ja työtä, jota heidän kanssaan teemme ja heidän tuellaan edistämme.

Stadionin tavoitteena on toimia paitsi urheilun, elämysten ja hyvinvoinnin tunnettuna tapahtuma-areenana, myös paikkana, jossa voimme tuoda niin urheilun kuin upeiden fasiliteettien ja keskeisen sijainnin kautta aivan uudenlaista merkityksellisyyttä, toimintaa ja sisältöjä laajoille sidosryhmille. Kumppanit ovatkin kanssamme mukana luomassa ensiluokkaisia palveluja, sekä vastuullisempaa ja parempaa huomista.

Founding-pääyhteistyökumppanit ja kohta 100-vuotias Tammela!

Stadionin merkittävimmät kumppanuudet vaalivat Tammelan henkeä ja sen jatkumoa. Kyseessä ovat Founding-pääyhteistyökumppanit, joiden kanssa yhdessä haluamme mahdollistaa, että alkuperäinen samalle paikalle vuonna 1931 perustettu jalkapallopyhättö jatkaa historiaansa ja elämäänsä edelleen Tammelan stadionina – eli ”Tammelana”. Siksi stadionin nimeä ei ole muutettu kumppanuussopimusten kautta. Founding-pääyhteistyökumppanuuksien lähtökohtana ollut nimenomaan perinteiden ja stadionin nimen vaaliminen, sekä merkittävä sisällöllinen kumppanustoiminta. Founding-kumppaneilla on myös vaikuttava näkyvyys stadionilla, niin kiinteästi kuin digitaalisilla pinnoilla.

Stadionin founding-kumppaneita ovat Osuma Henkilöstöpalvelut ja Oy Sinebrychoff Ab

Founding -pääyhteistyökumppanit

Osuma

Osuma

Osuma on kotimainen henkilöstöpalvelualan ja vuokratyövoiman välityksen ammattilainen, joka etsii työyhteisöihin oikeat ihmiset ja ihmisille oikeat työyhteisöt, jotta molemmat pääsevät näyttämään parastaan. Osana merkittävää kumppanuutta Osuma tarjoaa Tammelan Stadionin tapahtumiin laadukkaita ja vastuullisesti toteutettuja henkilöstöratkaisuja niin asiakaspalveluun kuin turvallisuuspalveluihin.

Sinebrychoff

Sinebychoff

Vuonna 1819 perustettu Sinebrychoff on Suomen johtava panimo. Tammelan Stadionin panimokumppanina Sinebrychoff vastaa stadionin kaikista juomatuotteista. Erityisenä yhteistyöbrändinä toimii Crisp-tuoteperhe, joka on Suomen johtava alkoholiton olutbrändi. Vaihtoehtojen määrä ja korkea laatu tukevat kuluttajan valintaa nauttia oluesta tai muista juomista myös ilman alkoholia. Osana kumppanuutta halutaankin erityisesti korostaa vastuullista juomakulttuuria.

Parasta aikaa yhdessä – ensiluokkaista palvelua ja parempi huominen

Stadionin palvelulupauksena ja tavoitetasona on tarjota ”Parasta aikaa yhdessä” kaikessa toiminnassa, sekä niissä elämyksissä, kokemuksissa ja muistoissa, joita stadionilla luodaan. Tästä syystä edellä mainittujen pääkumppaneiden lisäksi stadionin toiminnan, palvelujen ja identiteetin osalta merkittävimpiä kumppanuuksiamme kutsutaan Parasta Aikaa Yhdessä -kumppaneiksi. Nämä strategisesti tärkeät kumppanuudet mahdollistavat toiminnan viemisen tasolle, jolle emme ilman heitä pääsisi. Kumppaneilla on myös laaja kiinteä näkyvyys stadionin toisen katsomonosan keskeisimmällä paikalla. Sen lisäksi, että kumppaneiden kanssa tuotetaan yhteistyössä palveluita, he ovat mahdollistamassa myös stadionilla toteutettavaa yhteisö- ja vastuullisuustoimintaa. Työskentelemmekin paikallisyhteisössä kouluttaaksemme, inspiroidaksemme ja kannustaaksemme positiivista muutosta.

Haluamme olla yhteiskuntavastuullisesti merkittävä toimija ja esimerkillinen kestävän kehityksen esiintuoja. Tavoitteenamme on, että stadion integroituu kaupunkiin ja tarjoaa asukkaille hyvinvointia ja merkityksellisyyttä niin arjessa, kuin vapaa-ajalla. Stadionilla toteutetaankin jatkuvasti erilaista sisältöä niin lapsille, ikäihmisille, erityisryhmille kuin monille muille sidosryhmille.

Parasta Aikaa Yhdessä -kumppaneihimme voit tutustua alempana:

Parasta aikaa yhdessä -kumppanit
Nysse

Nysse

Ilveksen Veikkausliigajoukkueen kaikkien Tammelan stadionilla pelattavien Veikkausliiga-otteluiden liput ja kausikortit sisältävät asiakkaalle maksuttoman matkaoikeuden Nysse joukkoliikenteessä. Matkustusoikeus tuo saapumiseen helppoutta ja vaivattomuutta, mutta on samalla myös merkittävä ottelutapahtuman vastuullisuuden näkökulmasta edistäen kestävää liikkumista Tampereen kaupunkiseudulla.

Pyroll

Pyroll

Pyroll valmistaa Ilves- ja stadionteemaiset visuaalisesti tyylikkäät tarjoiluastiat. Pakkausten materiaali on kotimaista kierrätettävää kartonkia, jossa muovipinnoitteen asemesta käytetään ekologisempaa vesidispersiopinnoitetta. Näin voidaan vähentää muovijätteen määrää samalla kun asiakkaille mahdollistetaan laadukas ja tyylikäs otteluelämys ja astiatuoteperhe.

Veho

Veho

Veho on perinteikäs kotimainen vuonna 1939 perustettu yritys, joka on alusta asti ollut saman perheen omistuksessa. Yrityksen tavoitteena on olla kestävyyden edelläkävijä autoalalla.

Yhteistyökumppanuuden kautta Tammelan Stadionin 3. kerroksen elämykselliset klubitilat ovat saaneet nimen Mercedes Club ja tilojen ulkoasussa on tuotu vahvasti esiin kumppanimme edustamaa laatua ja tyyliä. Klubitilat ovat vuorattavana yrityksille, yhdistyksille ja yksityisjuhliin myös ottelutapahtumien ulkopuolella.

Radio 957

Bauer Media

Osana Bauer Median kanavaperhettä oleva Radio 957 on Suomen legendaarisimpia paikallisradioita, joka aloitti toimintansa jo vuonna 1985. ”Ysiviisseiskasta” kuulet tasatunnein paikallisuutiset ja pysyt ajan tasalla mitä Tammelan stadionilla tapahtuu, sekä myös koko kaupungin kaikista tapahtumista, urheilusta ja liikenteestä.

Rajupaja

Rajupaja

Rajupaja Oy on yksi Suomen suurimmista tapahtumatekniikan toimijoista, jolla on pitkä kokemus festivaaleista, gaaloista, seminaareista ja urheilutapahtumista.

Tammelan Stadionin monipuoliset sisä- ja ulkotilat toimivat ympärivuotisena ja muuttuvana hybriditapahtumaympäristönä ja Rajupaja toimiikin stadionin kumppanina erilaisen tapahtumatuotannon ja -tekniikan tarpeissa.

lippu.fi

Lippu.fi

Lippu.fi myy yksinoikeudella liput kaikkiin Tammelan stadionilla järjestettäviin tapahtumiin. Laaja kumppanuus käsittää kaikki lipunmyyntiin liittyvät ratkaisut.

Laadukkaalla lipunmyyntiratkaisulla tuodaan tärkeää asiakasarvoa Tammelan stadionin asiakkaille. On tärkeää, että stadionin asiakkaat pystyvät tilaamaan kausikortit ja tapahtumaliput helposti verkosta tai tarvittaessa noutamaan liput myös kumppanimyyntipisteistä.

K-Citymarket Turtola

Stadionin Parasta Aikaa Yhdessä -kumppanina ja Ilveksen pitkäaikaisena merkittävänä kumppanina toimiva paikallinen K-Citymarket Turtola on panostanut merkittävästi kumppanuusmallin luomiseen, jota kautta on saatu mahdollistettua yli 6000 jalkapalloharrastajalle ja valmennustoiminnan kehittämiseen merkittävää tukea yhteisen K- Plussa -yhteistyön kautta.

Tampereen Vesi

Tampereen Vesi

Osana vastuullisuutta ja paikallisuutta kumppanuutta Tampereen Vesi Oy toteuttaa Tammelan stadionin Mercedes Club -tiloihin sekä B-käytävälle asiakkaiden käyttöön vesipisteitä palvelemaan stadionin vierailijoita entistä paremmin ja vastuullisemmin tuoden esiin suomalaisen puhtaan hanaveden arvoa.

Mehiläinen

Mehiläinen

Tammelan Stadionilla pelaava Ilves luottaa Mehiläisen ammattitaitoisen terveydenhuollon palveluihin. Kumppanuuden kautta Ilveksen 6000 harrastajaa sekä Veikkausliigassa ja Kansallisessa liigassa stadionilla pelaavat edustusjoukkueet pääsevät nauttimaan Mehiläisen kattavista palveluista. Kumppanuutta yhdistää yhteinen arvopohja, jossa korostuu oppi yhdessä tekemisen kautta. Yhteistyössä panostetaan erityisesti vammariskin alentamiseen sekä ainutlaatuiseen ja kokonaisvaltaiseen hoitopolkuun.

Saltex

Saltex Oy

Tammelan Stadionin tekonurmikentän valmistamisesta on vastannut suomalainen Saltex Oy, jonka modernit kentät ovat energiatehokkaita ja niillä käytettävät materiaalit markkinoiden ympäristöystävällisimpiä. Saltex on myös yksi harvoista FIFA:n hyväksymistä FIFA Preferred Provider -toimittajista. Yrityksen nykyaikaiset tuotantotilat sijaitsevat Etelä- Pohjanmaalla Alajärvellä.

Vepsäläinen

Vepsäläinen

Tammelan Stadionin kalustamisesta viihtyisäksi urheiluareenaksi, tyylikkääksi tapahtumapisteeksi ja toimivaksi työpaikaksi on vastannut Vepsäläinen Oy, jonka Business-palvelun avulla stadion on kalustettu fanituotemyymälästä ravintoloihin ja toimistoista pelaajien oleskelutiloihin. Lopputuloksena on poikkeuksellisen upea ja skandinaavisen moderni kokonaisuus. Vepsäläisen B2B-showroom toimii myös stadionin 4. kerroksen toimistotiloissa.

Elenia

Elenia

Merkittävä kumppanuus tunnetun ja paikallisesti toimivan energia-alan palvelutuottaja Elenian kanssa tarjoaa mahdollisuuden vahvistaa toiminnan vaikuttavuutta sekä edistää energiankäyttöön, vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen perustuvaa toimintaa. Elenia myös palkitsee jokaisessa Ilveksen Veikkausliiga-ottelussa seuran energisimmän tyttö- ja poikajunioripelaajan.

Ajankohtaista

Alla voit tutustua sisältöihin ja palveluihin, joita kumppaneidemme kanssa toteutamme ja olemme mahdollistamassa.