Tammelan Stadionin palvelut

Stadionin palvelukokonaisuuteen kuuluvat kauppakeskus, pysäköintilaitos sekä ravintoloita. Lue lisää palvelutarjonnasta alapuolelta.

Kaupat ja pysäköinti

Aimo Park

Aimo Parkin stadionilla sijaitseva pysäköintilaitos kattaa 256 pysäköintiruutua ja 7 liikuntarajoitteisten pysäköintipaikkaa. Pysäköintilaitoksessa on mahdollista käyttää Taskuparkki-sovellusta pysäköinnin maksamiseen. Aimo Charge tarjoaa mahdollisuuden ladata autosi sekä maksullisilla että vuokratuilla pysäköintipaikoillamme silloin, kun tarvitset latausta lyhyemmäksi ajaksi.

Yhteystiedot

+358 20 7812 400
(Aimo Parkin asiakaspalvelu, puhelut 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)
Yhteydenottolomake

Aukioloajat ja lisätiedot verkkosivuilta:


Alko Tammelan Stadion

Tammelan Stadionin myymälässämme on runsaan 1 200 tuotteen valikoima, ja henkilökuntamme auttaa mielellään sopivan juoman valitsemisessa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vastuullista maailmanluokan palvelua. Kuuntelemme herkällä korvalla tuote-ehdotuksia ja muokkaamme valikoimaamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme toiveita. Alko-äpin ja Alko.fi-verkkokaupan kautta näet koko 11 000 tuotteen valikoima

Yhteystiedot

+358 20 692 771
(Alkon asiakaspalvelu, ppm/pvm)
asiakaspalvelu@alko.fi

Aukioloajat ja lisätiedot verkkosivuilta:


Ilves-kannattajatuotekauppa

Stadionin katutason eteläpäädyssä sijaitsee Ilveksen kannattajatuotekauppa, johon on sisäänpääsy suoraan Tammelankadun puolelta. Ilves-kannattajatuotekauppa on auki ainoastaan Ilveksen Veikkausliiga-joukkueen kotiottelupäivinä.

Yhteystiedot

ilveskauppa@ilves.com

Aukioloajat ja lisätiedot verkkosivuilta:


K-Supermarket Tammelan Stadion

K-Supermarket Tammelan stadion on täyden palvelun tunnelmallinen ruokakauppa laajoilla valikoimilla ja iloisella palvelulla.

Tarjoamme alueen laajimmat valikoimat tuoreita Hedelmiä ja vihanneksia sekä tuoretta kalaa ja lihaa palvelutiskistä tai valmiiksi pakattuna. Meiltä löydän monipuolisesti Juustoja niin arkeen kuin juhlaan sekä laajat valikoimat vege-tuotteita. Paikalliset sekä valtakunnalliset leivät sekä oman paistopisteemme uunituoreet tuotteet päivittäin helposti. Janon saat sammutettua meidän juomaosastomme laajoista valikoimista nopeasti. Olemme Tammelan alueen herkkukauppa eli makeiset ja snacksit löytyy jokaiseen makuun varmasti.

Sijaintimme on Tammelan stadionin liikekeskuksen pohjakerroksessa, sisäänkäynti sijaitsee Tammelankadun ja Kalevan puistotien kulmassa. Pääset meille myös helposti parkkihallin kautta saapuessasi autolla.

Olemme panostaneet myymälämme esteettömyyteen ja tilavilla sekä valoisilla käytävillä on helppo liikkua myös ostoskärryjen tai lastenvaunujen kanssa. Asiakkailla on valittavana myös lasten ostos- tai autokärryt sekä lemmikeille tarkoitetut koirakärryt.

Yhteystiedot

+358 10 571 4200
anssi.hautamaki@k-supermarket.fi 

Aukioloajat ja lisätiedot verkkosivuilta:

Ravintolat

Beck’s Bar & Grill 

Beck’s on iltaravintola, jonka mutkaton ilmapiiri kutsuu baarin puolen mukaville sohville seurustelemaan, katsomaan urheilua sekä istumaan iltaa hyvän ruoan äärelle ravintolasaliin ja piipahtamaan baaritiskillä vaikkapa After Work juomilla. 

Puuhiiligrillin hehkua ja rentoa Pubitunnelmaa stadionin kupeessa. Beck’s Bar & Grill tarjoilee puuhiiligrillin hehkussa valmistettua ruokaa ja rentoa yhdessäoloa lämminhenkisessä miljöössä laatu juomien ja vieraanvaraisen palvelun kera. 

Beck’sin Bar & Grillin keittiö tarjoilee herkullisen runsaita annoksia, joissa pieteetillä hiotut makuyhdistelmät yhdistyvät konstailettomaan ja näyttävään esillepanoon. 

Ruokalista on rakennettu niin, että useat alkuruoat toimivat sellaisenaan viinin tai oluen makuparina pienempään nälkään. Keittiön sydän on Josper puuhiiligrilli, jonka lempeässä hehkussa kypsyvät laatulihojen lisäksi kana-, kasvis- ja kalaruoat sekä tietysti talon hampurilaiset.

Yhteystiedot

+358 50 371 3022 
info@becks.fi 

Aukioloajat ja lisätiedot verkkosivuilta:


Salho Lunch & Catering

Salho Lunch & Catering on tunnelmallinen lounaspaikka ja tilausravintola Tammelan stadionin liikekeskuksen pohjakerroksessa. Tarjoilemme arkisin itse tehtyä kotiruokalounasta noutopöydästä ja meiltä saat Catering-palvelut niin pieniin kuin suurempiin tilaisuuksiin. Palvelemme myös kauden tapahtuma- ja juhlapäivinäpäivinä, katso ajankohtaiset tiedot sivuiltamme www.salho.fi.

Meille on esteetön kulku sekä ravintolassamme on omat wc-tilat.

Yhteystiedot

+358 50 352 3099 
info@salho.fi 

Aukioloajat ja lisätiedot verkkosivuilta:


Pancho Villa

Pancho Villan, tuon Meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty ravintolaketjumme tarjoaa laajat valikoimat erilaisia herkkuja Meksikolaisessa hengessä. 

Isot annokset ja reilua ruokaa kaikille oli kantava teema kun vuosituhannen alussa ideoitiin uutta ruokaravintolaa. Vuonna 2001 avattiin ensimmäinen ravintolamme Tampereen Tammelan kaupunginosaan. Pancho Villa -ketjun tarinan 22 vuotta sitten aloittanut Tammelan ravintola muuttaa Tammelan uuden stadionin yhteyteen.  Tammelan uusi stadion tulee tarjoamaan hulppeat puitteet Pancho Villan tarinan seuraavalle luvulle. 

Yhteystiedot

+358 50 586 3925 
tammela@panchovilla.fi 

Aukioloajat ja lisätiedot verkkosivuilta:


Taqueria El Loco Mexican Street Food

Autenttinen taqueria, joka selättää nälkäsi. Tervetuloa maistamaan Meksikon katuruokien parhaimmistoa ja juomia aina oluista margaritoihin. 

Taqueriassamme pääset kokemaan makuelämysten lisäksi ripauksen Meksikon kulttuurin väri-ilottelua. Meksikolaisen vapaapainin Lucha Libren innoittamilla hahmoilla höystetty teema tuo potkua päivääsi. 

Yhteystiedot

+385 50 338 0369 
hola@elloco.fi 

Aukioloajat ja lisätiedot verkkosivuilta: