Ilves Stadion Oy valitsi H5 Ravintolat Oy:n Tammelan Stadionin ravintolakerroksen operaattoriksi

Ilves Stadion Oy on solminut monivuotisen yhteistyökumppanisopimuksen H5 Ravintolat Oy:n kanssa. Sopimuksen myötä H5 Ravintolat tulee toimimaan Tammelan Stadionin toisen kerroksen ravintolaoperaattorina.

Tammelan Stadionin maaliskuun puolivälissä avautuvan ravintolakerroksen sydämenä sykkii 500-neliöinen urheiluhenkisesti sisustettu ”sportbar” Kultainen Ilves, joka tarjoaa ruoka- ja juomatuotteidensa valikoiman ohella upean mahdollisuuden seurata peliä sisätiloista kentänmittaisen lasiseinän takaa mukavilta istumapaikoilta. Toisen kerroksen ulkotasanteilta löytyy myös ruoka- ja juomapisteitä sekä terassialue.

– H5 Ravintolat Oy:n omistajat Marko Meronen ja Lassi Vänttinen ovat ansioituneita ravintola-alan osaajia, jotka ovat rakentaneet menestyviä ravintolabrändejä Pirkanmaalla. Aloitamme ilolla yhteistyön heidän kanssaan sekä toivotamme kaikki tamperelaiset ja vierailijamme tervetulleiksi nauttimaan poikkeuksellisesta ravintolakonseptistamme maaliskuun puolivälistä lähtien, kommentoi Ilves Stadion Oy:n toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen.

Ilves Stadion Oy:lle oli tärkeää löytää Tammelan Stadionin ravintolaoperaattoriksi paikallinen, ketterä ja joustava yhteistyökumppani. Stadionyhtiö kartoitti tarkkaan erilaisia vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä.

– Tammelan Stadionille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakasarvon luominen toteutuu ympärivuotisesti – oli kyseessä sitten jalkapallo-ottelu, stadionkonsertti tai mikä tahansa muu tapahtuma, jatkaa Niklas-Salminen.

H5 Ravintolat näkee Tammelan Stadionin tärkeänä paikallisen urheiluyhteisön ja kaupungin kulttuurin keskuksena. Yhtiö on sitoutunut tuomaan lisäarvoa tähän ainutlaatuiseen ympäristöön.

– Me H5 Ravintoloissa olemme mielissämme Ilves Stadion Oy:n osoittamasta luottamuksesta yhtiötämme kohtaan Tampereen uuden jalkapallopyhätön, Tammelan Stadionin, ravintolakerroksen operaattorin valinnassa. Olemme iloisia siitä, että saamme olla osa Tampereen uuden stadionin tarinaa. Tavoitteenamme on luoda stadionin ravintolakerros tärkeäksi osaksi isompaa onnistunutta asiakaskokemuskokonaisuutta urheilun ja muiden yleisötapahtumien parissa, sanoo Marko Meronen.

H5 Ravintolat Oy

H5 Ravintolat Oy on tamperelainen ravintola-alan yritys, joka koostuu kahdeksasta erityyppisestä ravintolasta. Ravintolat sijoittuvat keskustaan ja sen läheisyyteen. Ravintoloitamme ovat H5 Bar&Cellar, Pub Kujakolli, Ravintola Härlem, Ravintola Pons, The Red Lion Pub, Ravintola Tuoppi, Beerhouse Opaali ja Tammelan Stadionille avautuva Kultainen Ilves.


Seuraa Tammelan Stadionin kanavia ja tilaa alta stadionin uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla tuoreimmista uutisista.