Lauri Tähkä täyttää Tammelan Stadionin lauantaina – konserttiliput sisältävät Nysse-matkustusoikeuden!

Uuden Tammelan Stadionin ensimmäinen stadionkonsertti koetaan tulevana lauantaina 29.6. Konsertti-illan aloittavat Reino Nordin ja Bee, joiden jälkeen lavan ottaa haltuun uransa syyskuussa päättävä Lauri Tähkä.

Uransa päättymisestä kertomisen yhteydessä Lauri Tähkä ilmoitti Tammelan stadionkonsertin olevan toinen hänen jäähyväiskeikoistaan. Näissä juhlissa ei itketä -nimeä kantava jäähyväiskeikka sisältää läpileikkauksen Tähkän uraan, täyslaidallisen suurimpia hittejä ja varmasti suuria tunteita, niin Tähkässä kuin yleisössäkin.

Tammelan Stadionin konsertti-iltaan odotetaan yli 10 000 kävijää. Jäljellä olevat liput ovat saatavilla Lippupisteen verkkokaupasta ja myyntipisteistä. Konsertti toteutetaan yhteistyössä Timo Isomäen Extra Large Music Oy:n kanssa.


Saapuminen

Tammelan stadion sijaitsee osoitteessa Tammelankatu 25. Kartta!
Pääset paikalle Tampereen seudun joukkoliikenteen Nyssen kyydissä. Reittiopas!

Konsertin pääsylippu on myös lippu Nyssen kyytiin! Stadionkonsertin pääsyliput sisältävät matkustusoikeuden konserttipäivänä Tampereen seudun joukkoliikenteen, eli Nyssen, kaikissa busseissa ja ratikoissa, sekä myös junissa yhteysväleillä Nokia/Lempäälä/Orivesi/Tesoma–Tampere. Matkustusoikeus alkaa la 29.6. klo 15.00 ja päättyy su 30.6. klo 02.00. Pääset vahvistamaan matkaoikeutesi kulkuvälineen lippulaitteella. 

Nysse-joukkoliikenneyhteistyö on osa Tammelan Stadionin operaattorina toimivan Ilves Stadion Oy:n ja Ilves Edustus Oy:n vastuullisuustoimintaa. Uusi stadion mahdollistaa vastuullisuustoiminnan viemisen entistä vaikuttavammalle, ympärivuotisemmalle ja kaupunkilaisten arkeen integroidummalle tasolle.

Omalla autolla saapuvia pyydetään pysäköimään stadionin pysäköintihalliin (Aimo Park), mikäli hallissa on tilaa. Halliin ajo tapahtuu Tammelankadun puolelta. Kadunvarsipaikkoja stadionin ympäristössä ei ole lainkaan. Stadionin korttelissa on runsaasti pyöräpaikkoja.  

Tapahtuman porteilla on turvatarkastus ja lippujen tarkistus. Varaa lippusi valmiiksi esille puhelimesi näytölle tai tulostettuna paperille.

Sisäänkäynti kentälle tapahtuu Tammelankadun ja Ilmarinkadun puoleisista sisäänkäynneistä. 

Käynti A-katsomoon tapahtuu Tammelankadun puolelta, B-katsomoon Tammelankadun ja Ilmarinkadun sisäänkäynneistä sekä D-katsomoon Ilmarinkadulta. 

Golden Circle -lipulla sisäänkäynti tapahtuu Tammelan puistokadun puolelta ja VIP-lipulla Salhojankadun puolelta. 

Narikka sijaitsee A-C-katsomoiden kulmauksessa, Tammelankadun puoleisessa sisäänkäynnissä, ja sinne pyydetään jättämään ensisijaisesti suuret reput ja laukut sekä kielletyt asiat ja esineet.


Aikataulu

17.00 Portit

18.15 Reino Nordin

19.45 Bee

21.00 Lauri Tähkä

22.30 Konsertti päättyy

Liput

Lipunmyynti on käynnissä osoitteessa Lippu.fi. Paikan päällä tapahtumassa ei ole lipunmyyntiä.

Golden Circle (ikärajaton) 99,90 €

Kenttäliput (S / K18) 59,90 €

Katsomoliput (S / K18) alk. 74,90 €

VIP-liput (K18) 149,90 €

Ikäraja

Tapahtuma on ikärajaton. Osaan katsomoista ja kenttäalueen anniskeluosioon on ikäraja 18 vuotta. 

Kielletyt esineet ja asiat

Tapahtumaan ei ole sallittua tuoda mm. omia alkoholijuomia, muovi- tai lasipulloja ja tölkkejä riippumatta sisällöstä. Kiellettyihin esineisiin lukeutuvat myös ampuma-, terä- ja lyömäaseet, järjestelmäkamerat, ellei sinulla ole järjestäjän taholta ennakkoon myönnettyä kuvausoikeutta, lemmikkieläimet, retkituolit, sateenvarjot, potku- ja skeittilaudat, monitoimityökalut, räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserosoittimet, paksut ketjut, huomioliivit ja -takit, lastenvaunut ja -rattaat, liput ja banderollit sekä selfie-kepit.

HUOM! Tupakointi on sallittua vain sille osoitetulla alueella D-katsomon takana. Kentällä ja katsomoissa tupakointi aiheuttaa henkilön poistamisen tapahtuma-alueelta.

Ethän heitä roskia maahan vaan viet ne jätekeräysasioihin. Etenkään purkan, nuuskan tms. heittäminen kenttäalueen nurmelle on ehdottomasti kiellettyä. 

Vesipisteet

Vesipisteitä ja juomamukeja löytyy B-katsomon takaa. 

Suojautuminen säältä

Pyydämme huomioimaan sääolosuhteet ja varustautumaan sen mukaisesti mahdollisin päähinein, aurinkosuojavoitein ja/tai sadetakein. Sateenvarjojen tuominen paikalle on kiellettyä.  

Ravintolapalvelut

Tapahtuman ravintolapalvelut sijaitsevat A-katsomossa (Pub Kultainen Ilves), B-katsomoiden takana sekä kentällä. Kentältä on mahdollista liikkua katsomoihin ja takaisin. 

WC-tilat 

WC-tiloja löytyy kaikkien katsomoiden takaa. Kentän yleisöä palvelevat D-katsomon takana olevat WC-tilat.

Ensiapu

Alueella päivystää ensiapuhenkilökunta. Heidän kiinteät toimipisteensä sijaitsevat A7-katsomon kohdalta 2. kerroksessa sekä B1-katsomon takana 1. kerroksessa. 

Fanituotemyynti

Esiintyvien artistien fanituotemyynti sijaitsee stadionin ulkopuolella Tammelankadulla sekä stadionin sisäpuolella kentällä.

Mediapalvelut

Median akkreditoituminen: https://gest.fi/customers/ajchib/6108

Tapahtumaan akkreditoidun median sisäänkäynti Salhojankadun puolelta erillisestä MEDIA-sisäänkäynnistä. 

Tervetuloa Tammelan Stadionille!