Sinebrychoff Tammelan Stadionin ja Ilveksen kumppaniksi – yhteistyöbrändinä alkoholiton Crisp-tuoteperhe

Kuvassa Risto Niklas-Salminen (vas.), Joonas Säkkinen, Ramses Showlah, Janne Helin ja Toni Hevonkorpi.

Ilves Stadion Oy ja Ilves Edustus Oy ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen Oy Sinebrychoff Ab:n kanssa. Tammelan Stadionin ja Ilveksen panimokumppanina Sinebrychoff vastaa stadionin kaikista juomatuotteista ja on mukana tukemassa Ilveksen Veikkausliiga-joukkuetta.

Helmikuussa avautuva Tammelan Stadion on monitoimitila, jossa järjestetään jalkapallo-otteluiden lisäksi monipuolisia kulttuuri-, koulutus- ja urheilutapahtumia. Stadionin ja Ilveksen Veikkausliiga-joukkueen panimokumppaniksi valittu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia, joka on toiminut kansainvälisesti jalkapalloilun yhteistyökumppanina jo kymmeniä vuosia.

– On todella hienoa, että huikea suomalainen brändi Sinebrychoff laadukkaine tuotteineen palaa Tammelan stadionille ja on mukana rakentamassa myös Ilveksen Veikkausliiga-joukkueen menestystä, sanoo Ilves Stadion Oy:n ja Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen.

Yhteistyöbrändinä toimii Crisp, joka on Suomen johtava alkoholiton brändi. Crisp-tuoteperheen juomat sopivat kaikenlaisiin tilanteisiin ja tapahtumiin sekä ovat Ilves Edustus Oy:n valmisteilla olevan vastuullisuusohjelman mukainen valinta.

Alkoholittoman Crisp-oluen laaja valikoima kuuluu myös Carlsbergin ja Sinebrychoffin yhteiseen Yhdessä kohti NOLLAA ja edemmäs -vastuullisuusohjelmaan, jonka tavoitteena on tuoda alkoholiton vaihtoehto kaikkialle, jossa panimojuomia myydään, sekä lisätä kohtuullista juomakulttuuria. Alkoholittomien vaihtoehtojen määrä ja korkea laatu tukevat kuluttajan valintaa nauttia oluesta tai muista juomista ilman alkoholia.

– Sinebrychoffin kattava tuotevalikoima sopii erinomaisesti Tammelan Stadionin konseptiin. Ilveksen ja Sinebrychoffin pitkät yhteiset perinteet antavat hienon perustan yhteistyöllemme, ja vastuullisuusohjelmamme luovat myös välillemme yhteistä arvopohjaa, näkee Ilves Stadion Oy:n stadionpäällikkö Toni Hevonkorpi.

Yhteistyöhön sisältyy Crispin näkyvyys Tammelan Stadionilla ja Ilveksen harjoitusasuissa. Sinebrychoffin Suomessa valmistamat Coca-Cola Companyn tuotteet kuuluvat myös stadionin tuotevalikoimaan.

– On hienoa saada Suomeen ja Tampereelle uusi, nykyaikainen stadion aivan kantakaupunkiin sekä päästä tekemään yhteistyötä stadionyhtiön ja Ilveksen kanssa. Sijaintinsa puolesta Tammelan stadionilla on valtavat mahdollisuudet myös jalkapallon ulkopuolisille tapahtumille, kuten konserteille. Odotamme innolla, että pääsemme kuulemaan näistä lisää stadionin valmistuessa, sanoo Sinebrychoffin tapahtumista ja sponsoroinneista vastaava markkinointijohtaja Joonas Säkkinen.

Oy Sinebrychoff Ab

Vuonna 1819 perustettu Sinebrychoff on Suomen johtava panimo, joka valmistaa oluita, siidereitä sekä virvoitus- ja energiajuomia, ja joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.