K-Supermarket Tammelan Stadion

K-Supermarket Tammelan stadion on täyden palvelun tunnelmallinen ruokakauppa laajoilla valikoimilla ja iloisella palvelulla.

Tarjoamme alueen laajimmat valikoimat tuoreita Hedelmiä ja vihanneksia sekä tuoretta kalaa ja lihaa palvelutiskistä tai valmiiksi pakattuna. Meiltä löydän monipuolisesti Juustoja niin arkeen kuin juhlaan sekä laajat valikoimat vege-tuotteita. Paikalliset sekä valtakunnalliset leivät sekä oman paistopisteemme uunituoreet tuotteet päivittäin helposti. Janon saat sammutettua meidän juomaosastomme laajoista valikoimista nopeasti. Olemme Tammelan alueen herkkukauppa eli makeiset ja snacksit löytyy jokaiseen makuun varmasti.

Yhteystiedot

+358 10 571 4200
anssi.hautamaki@k-supermarket.fi 

Aukioloajat ja lisätiedot verkkosivuilta:

Sijainti

Sijaintimme on Tammelan stadionin liikekeskuksen pohjakerroksessa, sisäänkäynti sijaitsee Tammelankadun ja Kalevan puistotien kulmassa.

Pääset meille myös helposti parkkihallin kautta saapuessasi autolla.

Olemme panostaneet myymälämme esteettömyyteen ja tilavilla sekä valoisilla käytävillä on helppo liikkua myös ostoskärryjen tai lastenvaunujen kanssa. Asiakkailla on valittavana myös lasten ostos- tai autokärryt sekä lemmikeille tarkoitetut koirakärryt.

Osoite

Tammelankatu 25
33500 Tampere