Historiallinen paluu Tammelaan – Ilves kohtaa FC Hakan Liigacupissa uudella Tammelan Stadionilla 16. helmikuuta

Ilveksen ja FC Hakan oli alun perin tarkoitus kohdata lauantaina 17.2. Ottelun siirrolla perjantaille 16.2. Ilves haluaa mahdollistaa lauantaina jääkiekon Liiga-otteluun Sport–Ilves järjestettävälle kannattajamatkalle lähtevien ilvesläisten osallistumisen kumpaankin otteluun.

Tammelan Stadionilla ovat voimassa poikkeusjärjestelyt, eikä stadion ole vielä täysin valmis. Stadionin katsomonosista ovat auki B-katsomo ja A-katsomo, jossa sijaitsevat vain VIP-paikat. B-katsomossa sijaitseva vieraskannattajien katsomonosa ei ole vielä käytössä rakennustöiden vuoksi.

Ilves–FC Haka-ottelun liput tulevat myyntiin ainoastaan Lippupisteen verkkokauppaan. Aikuisten lippujen hinta on 15 €, nuoriso- ja alennusryhmien lippujen 5 € ja VIP-paikoille oikeuttavien lippujen 30 €. VIP-liput eivät sisällä VIP-palveluja tässä ottelussa.

Sisäänkäynti stadionille tapahtuu Kalevan puistotien puoleisen B-katsomon takaa kulkevan huoltotunnelin kautta ja uloskäynti B-katsomon BC-kulmasta sekä katsomon keskeltä huoltotunnelista. VIP-katsomoon lipun hankkineet saapuvat ja poistuvat Salhojankadun puoleisen A-katsomon sisäänkäynnistä. Liikuntarajoitteisten katsomopaikat ovat VIP-tiloissa, jonne he pääsevät normaalilla B-katsomon lipulla.

Stadionin palvelut eivät ole vielä toiminnassa täysimääräisesti. B-katsomon varsinaiset myyntipisteet eivät ole käytössä, mutta katsomon taakse järjestetään tilapäiset kioskit, joissa on tarjolla yleisiä kioskituotteita. Alkoholijuomia anniskellaan vain VIP-tiloissa, jonne pääsy edellyttää VIP-lippua.

4. kerroksen lehdistötilat ovat median käytettävissä. Sisäänkäynti lehdistötiloihin tapahtuu A-katsomon puoleisesta VIP-ovesta. Akkreditoinnit tulee tehdä torstaihin 15.2. klo 17.30 mennessä Ilveksen mediavastaavalle (laura.karkkainen@ilves.fi).

Ilves ja Tammelan Stadion toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan historiallista ottelua ja viettämään Parasta aikaa yhdessä!


Seuraa Tammelan Stadionin kanavia ja tilaa alta stadionin uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla tuoreimmista uutisista.