Rivents Tammelan Stadionin myyntikumppaniksi

Rivents Oy liittyy vahvistamaan Tammelan Stadionia operoivan Ilves Stadion Oy:n kumppanimyynnin tiimiä. Tammelan alueen perinteikäs historia sekä uuden stadionin modernit puitteet ja monipuolinen tapahtumakattaus mahdollistavat ainutlaatuisen kumppanialustan.

UEFA:n Euroopan parhaaksi grassroots-seuraksi 2023 valittu Ilves tarjoaa kumppaneilleen muun muassa ”Parasta aikaa yhdessä”-kokonaisuuden, joka pohjautuu vahvasti konkreettiseen vastuullisuuteen ja yhteisöllisiin aktivointeihin yhdistyen samalla myös Ilves Stadion Oy:n kumppanimyyntiin. Moderni stadion mahdollistaa ainutlaatuisen näkyvyyskokonaisuuden yhdistettynä monipuolisiin tapahtumaelämyksiin.

Tammelan Stadionin myyntikumppanina aloittava Rivents Oy on tapahtumajohtamisen, konsultoinnin, markkinointiviestinnän ja tuotannon ammattilainen, jonka erityisosaamiseen lukeutuu kumppanuus- ja hospitalitymyynti. Yhtiöllä on vankkaa kokemusta isoista massatapahtumista ja erikoistapahtumista niin urheilun kuin kulttuurinkin alalla.

– Rivents Oy on tunnettu ja arvostettu tapahtumajärjestäjä, jonka tiimillä on erinomainen osaaminen brändin luomisesta sekä Suomen mittakaavassa erittäin laaja kumppaniverkosto. Olemme erittäin innoissamme tästä poikkeuksellisesta yhteistyöstä. Pystymme yhdessä tarjoamaan kumppaneillemme uusia yhteistyökonsepteja ja elämyksiä Tammelan Stadionilla, sanoo Ilves Stadion Oy:n toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen.

Tamperelaisessa ja koko suomalaisessa jalkapallossa koittaa pian uusi aika, kun Tammelan moderni stadion avautuu helmikuussa. Uusi Tammelan Stadion on hybridirakennus, johon sisältyy myös viisi laadukasta asuinrakennusta, kauppakeskus sekä maanalaiset pysäköintitilat.

Stadion on monitoimitila, jonka noin 200 vuosittaiseen tapahtumaan kuuluu jalkapallo-otteluiden lisäksi monipuolisia kulttuuri-, koulutus- ja urheilutapahtumia. Stadionilla järjestetään kesän aikana muun muassa kaksi konserttia, joissa katsojakapasiteetti on noin 15000.

UEFA:n korkeat neloskategorian kriteerit täyttävä Tammelan Stadion vetää jalkapallo-otteluissa 8000 katsojaa. Stadionilla pelataan jatkossa muun muassa Ilveksen Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan ottelut, Suomen Cupin Superviikonloppu, maaotteluita sekä UEFA:n kansainvälisiä otteluita.

– Riventsin yhtenä tärkeänä painopisteenä oleva urheilun kumppanimyynti vahvistuu tällä yhteistyöllä merkittävästi. Olemme ylpeitä päästessämme tuomaan modernia kumppanikonseptoinnin ja myynnin osaamistamme Tammelan huikeaan stadionprojektiin, iloitsee Rivents Oy:n toimitusjohtaja Riia Martinoja.


Seuraa Tammelan Stadionin kanavia ja tilaa alta stadionin uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla tuoreimmista uutisista.