Tilat

1. kerros

Stadionin katutason eteläpäädyssä sijaitsee kannattajatuotteita myyvä Ilves-Kauppa, johon on sisäänpääsy suoraan kadun puolelta. Kalevan puistotien puoleiselta sisäänkäynniltä avautuu pääkatsomon alla oleva myyntikäytävä, josta löytyy useampi ruoka- ja juomamyyntipiste.

Kerroksen tasolla ovat joukkueiden pukuhuoneet, kuntosalit sekä valmentajien työtilat.

2. kerros

Stadionin toinen kerroksessa sijaitsevat ravintola-, pääty-, pää- ja vieraskatsomot. Ravintolakatsomon yleisöä palvelee saman kerroksen useat sisäravintolapisteet. Päätykatsomoja palvelevat erilliset pop-up-myyntipisteet. Vieraskannattajien katsomossa löytyvät omat myyntipisteet ja sisäänkäynti. Pääkatsomon palvelut sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa katsomon alapuolella.

3. kerros

Stadionin kolmannessa kerroksessa sijaitsee yli neljän sadan hengen Mercedes Club loistavilla näkymillä stadionille. Kokous- ja seminaaripalvelut järjestyvät erillisissä 55 ja 69 hengen loungetiloissa, jotka ovat varustettuna nykyaikaisilla esityskalustoilla. Tiloissa on mahdollisuus nauttia myös ruoka- ja juomapalveluista. Tilaa on mahdollista vuokrata yksityis- sekä yritysjuhliin.

4. kerros

Neljännessä kerroksessa sijaitsevat Ilves Edustus Oy:n, Ilves ry:n jalkapallojaoston sekä Suomen Palloliiton toimistotilat. Kerroksessa on toimistojen lisäksi neuvottelu- ja kokoustiloja sekä tapahtumaohjauskeskus, josta ohjataan stadionin kaikki jalkapallo-ottelut ja muut tapahtumat.