Tammelan Stadion ja Rajupaja yhteistyöhön

Tammelan Stadionin operaattori Ilves Stadion Oy on aloittanut yhteistyön Suomen suurimpiin tapahtumatekniikan toimijoihin kuuluvan Rajupaja Oy:n kanssa.

Vuonna 2014 perustetulla Rajupajalla on kattava kokemus festivaaleista, gaaloista, seminaareista ja urheilutapahtumista. Tammelan Stadionin virallisena tapahtumatekniikan kumppanina yhtiöllä on merkittävä rooli stadionilla järjestettävien tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tammelan Stadionin operaattorina toimivan Ilves Stadion Oy:n tavoitteena on luoda stadionin tapahtumiin alan paras asiakaskokemus. Stadionilla järjestetään jalkapallo-otteluiden lisäksi monipuolisia urheilu-, kulttuuri- ja koulutustapahtumia.

– Olemme järjestäneet stadionilla ensimmäisen puolen vuoden aikana yli 150 erilaista asiakas- ja yritystapahtumaa. Varsinkin Mercedes Club on lyönyt yrityskentässä itsensä läpi. Koska yritysten tarpeet ovat yksilöllisiä ja tavoitteenamme on järjestää asiakkaillemme tilaisuudet avaimet käteen -periaatteella, tarvitsemme kumppaneiksemme luotettavia ja ketteriä toimijoita tapahtumien rakentamiseen. Rajupaja on jo heti yhteistyömme alusta asti omalla osaamisellaan todistanut, miksi he ovat yksi Suomen parhaista tapahtumien suunnittelijoista ja toteuttajista, sanoo Ilves Stadion Oy:n toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen.


Rajupaja Oy

Rajupaja on yksi Suomen johtavia tapahtuma-alan toimijoita monipuolisen palveluvalikoimansa ansiosta. Tapahtumien teknisen suunnittelun ja toteutuksen lisäksi Rajupajan palveluvalikoimaan kuuluvat tapahtumakalusteiden vuokraus sekä tapahtumatilojen visuaalisen ilmeen suunnittelu ja toteutus. Rajupajalla on toimipisteet Turussa, Vantaalla, Jyväskylässä ja Kotkassa, mutta toiminta ulottuu valtakunnallisesti koko Suomen alueelle. rajupaja.fi