Tampereen Vesi Oy liittyy Tammelan Stadionin Parasta Aikaa Yhdessä -kumppaneiden joukkoon

Ilves Stadion Oy on solminut kolmivuotisen yhteistyösopimuksen Tampereen Vesi Oy:n kanssa. Kattavan ja vastuullisuutta korostavan yhteistyön myötä halutaan tuoda esiin suomalaisen puhtaan hanaveden arvoa. Tammelan Stadion on monitoimitila, jossa järjestetään jalkapallo-otteluiden lisäksi monipuolisia kulttuuri-, koulutus- ja urheilutapahtumia.

Osana kumppanuutta Tampereen Vesi Oy toimittaa ja asentaa Tammelan Stadionille kolme vesipistettä, joista yksi sijoitetaan B-katsomon palvelukäytävälle ja kaksi A-katsomon kolmannen kerroksen Klubi-tiloihin. Näin yleisön on mahdollista käydä tankkaamassa tapahtuman aikana raikasta hanavettä janoonsa. Tällä pyritään tarjoamaan lisäarvoa asiakkaalle sekä huomioimaan vahvasti ympäristöarvoja vähentäen näin pullotetun veden käyttöä.

– Tuotamme tamperelaisille vastuullisesti puhdasta ja korkealaatuista juomavettä ympäri vuorokauden. Yhteistyö Ilves Stadion Oy:n kanssa tukee myös meidän vastuullisuustavoitteitamme, kun stadionilla kävijät pääsevät jatkossa nauttimaan tästä ”parhaasta hanatuotteestamme” tarjoamistamme vesipisteistä. Hanaveden toimittamisen lisäksi huolehdimme käytetyn veden viemäröinnistä ja palauttamisesta puhdistettuna luonnon kiertokulkuun, kertoo Tampereen Vesi Oy:n toimitusjohtaja Petri Jokela.

– On todella upeaa, että saamme yhdessä Tampereen Veden kanssa tuotua uudella stadionillamme esiin suomalaisen puhtaan hanaveden tarinaa. Stadionille rakennetut vesipisteet mahdollistavat tapahtumakävijälle hanaveden nauttimisen vaivattomasti ja vastuullisesti. Tampereen Veden kampanjateema ”Parasta hanasta” sopiikin täydellisesti myös stadionilla otteluitaan pelaavan Ilveksen ”Parasta Aikaa Yhdessä”-lupaukseen, sanoo Ilves Stadion Oy:n ja Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen.

Tampereen Vesi Oy

Tampereen Vesi on korkealaatuisten vesihuoltopalvelujen vastuullinen tuottaja, joka vastaa noin 250 000 ihmisen jokapäiväisestä vesi- ja jätevesihuollosta. Yhtiö toimittaa puhdasta hanavettä Tampereelle ja osittain naapurikuntiinkin vuodessa lähes 20 miljoonaa kuutiometriä. Siitä noin 75 % on pintavettä ja loput pohjavettä. Laadukkaan hanaveden eteen tehdään päivittäin paljon työtä. Vedenkäsittelyllä varmistetaan, että hanavesi on terveellistä ja turvallista. Järjestelmää seurataan, ohjataan ja kunnossapidetään 24/7. Lisäksi jätevedet puhdistetaan tehokkaasti ja palautetaan takaisin vesistöihin, luonnon kiertokulkuun. Tampereen Vesi Oy on kokonaan Tampereen kaupungin omistama yhtiö.


Seuraa Tammelan Stadionin kanavia ja tilaa alta uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla tuoreimmista uutisista.