Ilves Stadion Oy ja Extra Large Music Timo Isomäki Oy yhteistyöhön – Tammelan Stadionilla kaksi konserttia tänä vuonna

Kuvassa Risto Niklas-Salminen (vas.), Timo Isomäki ja Toni Hevonkorpi.

Ilves Stadion Oy on tehnyt monivuotisen yhteistyösopimuksen tapahtuma-, konsertti- ja ohjelmatoimisto Extra Large Music Timo Isomäki Oy:n kanssa. Yhteistyökumppanit järjestävät tänä vuonna Tammelan Stadionilla kaksi konserttia, joista ensimmäinen on vuorossa kesällä ja toinen alkusyksyllä. Ensimmäisen stadionkonsertin artisti julkistetaan helmikuussa.

Vankan 35 vuoden kokemuksen tapahtumaliiketoiminnasta omaava Timo Isomäki aloitti työnsä toimialalla jo 1980-luvun loppupuolella ja perusti Extra Large Music Timo Isomäki Oy:n vuonna 1993. Nykyään Timo Isomäki on Suomen merkittävimpiä yksityisiä toimijoita alallaan.

Aiemmin myös Nelonen Media Livellä promoottorina työskennellyt Isomäki on sittemmin jättäytynyt pois festivaalien parista. Tampereella Isomäki on järjestänyt viime vuosina konsertteja muun muassa Nokia Arenalle, jonka ohella hänellä on tällä hetkellä vakituisina toimipaikkoinaan Kauhajoella sijaitseva IKH Areena sekä Jämsässä sijaitseva Himos Areena. Nyt edessä on yhteistyö myös uuden Tammelan Stadionin kanssa.

– Tämä stadionyhteistyö on iso virstanpylväs ja askel omalla urallani. Tammelan Stadion on uusi, moderni, UEFA:n standardit täyttävä sekä tarjoaa todella hyvät puitteet lähteä rakentamaan tapahtumia. Kyllähän tämä on jälleen ”next step” ihan koko tamperelaiselle ja suomalaiselle viihdebisneksellekin. Pyrimme tulevaisuudessa järjestämään Tammelan Stadionilla vuosittain ainakin pari konserttia. Artistit tulevat olemaan vetovoimaisia, kertoo Timo Isomäki.

Ilves Stadion Oy:n toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen ja stadionpäällikkö Toni Hevonkorpi pitävät tärkeänä, että yhtiön kumppanina toimii paikallinen ja pitkän kokemuksen tapahtumajärjestämisestä omaava taho.

– Tampereen kaupungin valittua meidät operoimaan Tammelan Stadionia olemme sitoutuneet elävöittämään Tammelan kaupunginosaa ja osallistamaan alueemme asukkaita. Tapahtuma-alan ja kaupungin hyvin tuntevan Extra Large Music Timo Isomäki Oy:n kanssa järjestämämme stadionkonsertit ovat jälleen upea lisä kaupunkimme tapahtumakenttään. Konserttimme tarjoavat tamperelaisille ja vierailijoillemme elämyksiä ja hyvinvointia sekä luovat mahdollisuuksia myös alueemme yrityksille, toteaa Risto Niklas-Salminen.

– Vaikka Tammelan Stadionin toiminnan ytimessä on luonnollisesti jalkapallo, järjestämme säännöllisesti myös muita monipuolisia kulttuuri-, koulutus- ja urheilutapahtumia. Stadionkonsertit ovat tärkeä osa tulevaa tapahtumatarjontaamme, jonka kehittymistä tukee sijaintimme Tampereen keskustassa erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä, sanoo Toni Hevonkorpi.

Tammelan Stadionin ensimmäinen stadionkonsertti julkistetaan helmikuussa. Konsertin lipunmyynti käynnistyy pian julkistamisen jälkeen.

Extra Large Music Timo Isomäki Oy

Extra Large Music Oy on vuonna 1993 perustettu tapahtuma-, konsertti- ja ohjelmatoimisto, joka on järjestänyt vuosien varrella lukuisia kiertueita ja keikkoja kansainvälisille ja kotimaisille ykkösrivin artisteille. Extra Large Music Oy:n osaamiseen kuuluu myös erilaisten tapahtumien suunnittelu ja toteutus ammattitaidolla.

Seuraa Tammelan Stadionin kanavia ja tilaa alta stadionin uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla ajankohtaisista uutisista.