Ilves Stadion Oy & Vepsäläinen Oy yhteistyöhön

Ilves Stadion Oy ja Vepsäläinen Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen – Vepsäläinen Business B2B-showroom avautuu stadionin yhteyteen. Vepsäläinen Business -palvelun avulla kalustettiin tyylikkään stadionin tiloja kattavasti aina fanituotemyymälästä ravintoloihin ja toimistoista pelaajien oleskelutiloihin.

Helmikuussa avautuva Tammelan Stadion on monitoimitila, jossa järjestetään jalkapallo-otteluiden lisäksi monipuolisia kulttuuri-, koulutus- ja urheilutapahtumia. Stadionille avataan kattava Vepsäläinen Business -palvelun toimipiste, jonka avulla halutaan parantaa Pirkanmaan alueen yritysasiakkaiden ja arkkitehtien palvelemista.

Ilves Stadion Oy:n operoima Tammelan Stadion on skandinaavisen moderni kokonaisuus, joka on suunniteltu viihtyisäksi urheiluareenaksi, tyylikkääksi tapahtumapisteeksi ja toimivaksi työpaikaksi.

– Visionamme oli luoda poikkeuksellinen stadiontila, ja kumppanuus Vepsäläisen kanssa tuo siihen lisäarvoa. B2B-palvelu ei ollut minulle ennestään tuttu, mutta konsepti on todella toimiva ja helppo asiakkaan kannalta, projektin tilaaja ja Ilves Stadion Oy:n toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen kertoo.

Tilat suunnitteli tamperelainen julkitiloja suunnitteleva tila- ja sisustussuunnittelutoimisto Tilako ja Vepsäläinen Business -palvelu vastasi tilojen kalustamisesta. Tilako Oy:n toimitusjohtaja, tila- ja sisustussuunnittelija Mari Pohjala on tyytyväinen yhteistyöhön, jossa lopputuloksena kalustetaan pelaajien oleskelutilat, kannattajatuotemyymälä, toimisto- ja loungetiloja ja 700 neliömetrin kokoinen ravintola.

– Etsimme kumppania, jolla on asiantuntijuutta ja kokemusta näinkin isojen projektien toteuttamisesta. Vepsäläisen valintaan plussaa toi myös erittäin laaja tuotevalikoima. Lisäksi itselleni oli positiivinen yllätys, että saimme Vepsäläinen Business -palvelun kautta tilattua myös kotimaiset mittatilauskalusteet, kuten ravintolan baaritiskin ja kiinteät sohvat.

Suuresta osasta ainutlaatuisen stadionin sisätiloja aukeaa esteetön näkymä kentälle. Ravintolassa, loungetiloissa ja toimistoissa on suuret lasi-ikkunat, jotka luovat upean taustan työskentelylle ja tapahtumille. Monikäyttöisiä tiloja voi vuokrata myös erilaisiin yritystapahtumiin ja juhliin. Ne on sisustettu muuntautumaan niin pieniin kuin isoihin tilaisuuksiin.

– Suosikkini on ehdottomasti kolmannen kerroksen yli 400 hengen loungetilat, jossa meillä on toimisto ja jota vuokraamme tilaisuuksiin, kun stadionilla ei ole tapahtumia. Mietin jo innolla, mihin tulen sijoittamaan oman tuolini, kertoo Niklas-Salminen.

– Lopputuloksesta on tulossa todella hieno. Yhteistyömme Vepsäläisen ammattilaisten kanssa oli helppoa, sillä puhumme samaa kieltä ja ymmärsimme toisiamme jo puolesta sanasta, Pohjala summaa.

Projekti on ainutlaatuinen myös Vepsäläinen Business -palvelulle.

– Pääsemme näyttämään laajasti Vepsäläinen Business -palvelun kattavuutta, koska stadionin muuntuviin ja monikäyttöisiin tiloihin tarvitaan laaja-alaisesti julkitiloihin sopivia designkalusteita, sisustustuotteita sekä erikois- ja mittatilauskalusteita, kertoo Vepsäläinen Busineksen Head of B2B Offering & Services, Jari-Pekka Jokio ja jatkaa:

– Lisäksi avaamme alkuvuoden 2024 aikana stadionin yhteyteen jo Suomen kolmannen Vepsäläinen Business B2B-showroomin, jossa voimme esitellä yritysasiakkaille ja arkkitehdeille Vepsäläinen Business -palvelua luultavasti Suomen suurimmalla B2B-showroomilla. Olemme otettuja, että Ilves Stadion Oy valitsi meidät kumppaniksi tähän uniikkiin hankkeeseen, joita Suomen mittakaavassa toteutuu ylipäätään ani harvoin, sanoo Jokio.